ХЛІБ-УСЬОМУ ГОЛОВА

Ми не уявляємо нашого столу без запашного хліба. З давніх пір у житті народу було і залишається на першому місці виховання з дитинства дбайливого відношення до хліба. Як народжувався хліб у давні часи, коли не було сучасної техніки для обробки зерна,спецій та приправ? Відповідь на ці запитання учні 7-А та 7-Б класів (класні керівники Фок О.А. та Матвієвська С.В.) шукали в етносадибі «У Дворі», що в селі Підгородці Сколівського району. З гарним настроєм та бажанням діти прийняли участь у майстер-класі, під час якого побували у ролі справжніх пекарів. На добру згадку отримали незабутні знання та враження, радість та позитивні емоції від своєї праці. Після успішної праці хлопці та дівчата поласували смачним обідом та чаєм із запашних карпатських трав. Діти повернулися додому із самостійно випеченою хлібиною.

Учасники поїздки мали змогу побувати у державному історико-культурному заповіднику «Тустань», де відвідали інтерактивний музей та наскельну фортецю.

Діти дізнались, що у Карпатах є не лише гори, а й унікальні туристичні та історичні об’єкти.

/Files/photogallery/1306/20.jpg

/Files/photogallery/1306/11.jpg

/Files/photogallery/1306/19.jpg

/Files/photogallery/1306/18.jpg

/Files/photogallery/1306/17.jpg

/Files/photogallery/1306/16.jpg

/Files/photogallery/1306/15.jpg

/Files/photogallery/1306/12.jpg

/Files/photogallery/1306/14.jpg

/Files/photogallery/1306/13.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 123

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.